Pismeni zadaci

SPo5NSIV_433

Moja ideja da promenim Srbiju

ocena odličan petImam mnogo dobrih prijatelja i rođaka u inostranstvu. Oni vole da dođu kod nas u Srbiju, kao što i mi volimo da odemo kod njih.

Naša mala, ali lepa Srbija je po meni najlepša, jer živim u njoj, u njoj sam stekla jako dobre ljude i najbolje je poznajem.Ali bih ipak nešto promenila. Mislim da nije u redu da pola Srbije bude nezaposleno,to nije lepo, već jako tužno. Neki ljudi ne znaju šta će od novca, a neki nemaju ni dinar i spavaju po ulicama. Zašto niko ništa ne preduzima?! Zato što misle samo na sebe! To mi se uopšte ne sviđa,volela bih da jednoga dana svi budu zaposleni, i da rade posao za koji su sposobni.Takođe je Srbija jako zagađena i zbog toga mi se ne svića,ali za to su krivi ljudi. Kad bi sve otpatke bacali gde im je mesto, naša država bi bila još lepša i urednija.

Iskreno se nadam da ćemo jednoga dana sa ponosom moći drugima da ispričamo mnogo lepih stvari i reči o našoj maloj, ali lepoj Srbiji. Mislim da je malo teže ispuniti moje želje, ali bih jednog dana zaista volela da se ispune!

Vi ste ovde: Home Zbirka radova Osnovna Za 5. razred Bajke i ctani likovi SPo5NSIV_433