Pismeni zadaci

SPo6NSIII_082

Na obali reke  

ocena odličan petVolim prirodu i njene lepote. Oduševljava me Sunce, njegova lepota i sjaj, njegova snaga kojom pokreće život na našoj planeti. Radujem se kada čujem šum mora ili reke, kada osetim miris cveća ili pokošene trave. Kad god sam u prirodi uvek se osećam dobro i lepo mi je.  

Opširnije: SPo6NSIII_082

SPo6GMIII_305

Pred jednim lepim prizorom u prirodi

ocena odličan petU jednom zabačenom kutu šume, pre mnogo godina, kao pečurka iznikla je mala kuća. Ona sada teško i sa čežnjom odoleva zubu vremena koji preti da je uništi.

Opširnije: SPo6GMIII_305

SPo6BGII_453

Dođi u moju ulicu

ocena odličan petŽivim u Ulici Živote Stepanovića, prostranoj i uvek ispunjenoj smehom. U njoj ima divnih predela, iznad mog dvorišta vidi se šuma puna raznih životinja. Preko puta mene živi Sara sa kojom se družim.

Opširnije: SPo6BGII_453

SPo6BGII_454

Dođi u moju ulicu

ocena vrlo dobar četiriU mom selu ima mnogo lepih ulica, ali meni je najlepša ona u kojoj živim. Zove se Narodnih heroja, ima i nadimak - Simić kraj.

Opširnije: SPo6BGII_454

SPo6BGII_441

Još jedna letnja priča

ocena odličan petBilo je jako lepo i zanimljivo leto. Tetka nas je pozvala da dođemo kod nje, u Novi Pazar. Put je veoma dug i naporan, ali smo ipak odlučili da idemo. Bila sam uzbuđena i srećna što ću videti tetku i njenu malu ćerkicu. Spakovali smo se i krenuli. Bilo je to teških pet sati u kolima.

Opširnije: SPo6BGII_441

Još članaka...

Vi ste ovde: Home Zbirka radova Osnovna Za 6. razred Letovanja, zimovanja, planine, reke, sela