Pismeni zadaci

SPo7BGII_485

Hoću, eto baš, hoću

ocena odličan petPo prirodi nisam tvrdoglava i nerazumna osoba, ali tog dana se sve promenilo. Počelo je u školi na času matematike. Nastavnica je prozvala moju drugaricu da uradi zadatak. Ona nije znala, pa je uzela moju svesku, bez odobrenja, da bi prepisala rešenje. Nastavnica je ščepala svesku i videla čija je. I moj život se okrenuo naopačke. Misleći da pomažem drugarici, nastavnica me je napala. Onda je pozvala moje roditelje i rekla im da mi drugovi donose porno materijal, da me upoznaju sa momcima, a da ja njima za uzvrat radim zadatke.

Pokušavala sam da im objasnim da to nije istina, ali uzaludno. Bila sam besna na svoje roditelje i kad bi mi nešto rekli samo bih okrenula glavu. Inatila sam se, od trenutka kad su više verovali nekoj ''nepoznatoj'' ženi nego meni. Više nisam marila za njih.

Jedinu utehu pružala mi je najbolja drugarica kojoj sam se jadala. Ona mi je savetovala da razgovaram sa roditeljima, ali ja nisam želela. Zašto bih pričala sa njima kad mi ne veruju. Terala sam po svom, suprotstavljala im se na sve moguće načine. Poželela sam i da popustim u školi i tako im pokažem da su pogrešili. Ali, shvatila sam da bi to bilo loše samo za mene.

Popravili su se odnosi u mojoj porodici, ja sam izgurala po svome i pobedila u toj bici.

Vi ste ovde: Home Zbirka radova Osnovna Za 7. razred Moji pubertetski problemi SPo7BGII_485