Pismeni zadaci

SPo8SPI_242

Zašto žalim svoje detinjstvo

ocena vrlo dobar četiriDetinjstvo je najlepši deo odrastanja, deo života u kome nema briga, već samo smeha, ljubavi, igara. Žmurke, lopovi i žace, kr - kr, prva simpatija samo je deo onoga što detinjstvo čini zanimljivim.

Opširnije: SPo8SPI_242

SPo8SPI_241

Zašto žalim svoje detinjstvo

ocena odličan petDetinjstvo je jedan veoma dug vremenski period, nekome srećan, nekome ne, sve u svemu počinješ da se učiš kako postati čovek. Neko će imati priliku, ali onaj ko u ranim godinama izgubi roditelje, naravno da će biti lošije vaspitan. Ipak ima i izuzetaka.

Opširnije: SPo8SPI_241

SPo8SPII_215

Šta sanjam i šta mi se događa

ocena odličan petČesto se desi da me neki stariji ljudi pitaju: "A šta bi ti volela da budeš kad porasteš?". Ja se tada zamislim i ne znam šta da im odgovorim. Nije da ne znam i da nisam razmišljala o tome. Jesam, često razmišljam, ali, ipak, nikad ne znaš šta donosi novi dan.

Opširnije: SPo8SPII_215

SPo8SPI_213

Dani našeg detinjstva i naše sreće

ocena vrlo dobar četiriSve u životu je prolazno. Mi provodimo naš život u iščekivanju: čekamo da odrastemo, da završimo škole, da stvorimo svoje porodice, ali šta nam na kraju ostaje? Ostaju nam lepe uspomene na koje sa osmehom gledamo i koje bismo ponovo rado doživeli. Ostaju nam lepa sećanja na dane našeg detinjstva.

Opširnije: SPo8SPI_213

SPo8NSIV_431

A sad idemo dalje, sve dalje...

ocena odličan petProletelo je već osam godina, osam godina detinjstva, učenja, dobre zabave i dečje svađe. Čini mi se da sve lepo polako nestaje, počinje da bledi.

Opširnije: SPo8NSIV_431

Vi ste ovde: Home Zbirka radova Osnovna Za 8. razred Opraštamo se i dugim koracima odlazimo