Pismeni zadaci

SPo8KMII_166

Sećanja iz ranog detinjstva

ocena odličan petČesto se prisetim svog veselog ranog detinjstva. Ima toliko događaja, lepih i neprijatnih, ali više lepih. Dok mi baka priča o mome detinjstvu sama u sebi kažem: - Ah, vrati unatrag.

Opširnije: SPo8KMII_166

SPo8KMII_165

Sve prolazi, ali osećanje ne

ocena odličan petSvakog jutra budi me pitenje: - Da li je sve ovo bio samo san? Razmišljam, da li ću te videti kada ustanem iz kreveta i da li ću dan početi nekom tvojom lepom rečju, ili će mi samo sećanje umesto tebe poželeti dobro jutro?!

Opširnije: SPo8KMII_165

SPo8BGI_446

Valjalo je o tome pre razmišljati

ocena odličan petPre nekoliko godina poznavala sam jednu devojku. Njena majka je bila prijateljica moje bake i tako smo se nas dve upoznale. Iako je mnogo starija od mene, družile smo se, pričale i igrale. Bila je prelepa. Duga crna kosa padala joj je preko leđa. Oči prozračnoplave, pogled uvek veseo, mio i drag. Bila je drčna i uvek je govorila ono što je mislila. Imala je sjajnu budućnost, bila je odličan đak i završavala je srednju školu, nameravala je da upiše Političke nauke. Sve u njenom životu bilo je kako treba.

Opširnije: SPo8BGI_446

SPo8KMII_164

Život bez slobode

ocena odličan petIma li smisla ovaj naš život – bez slobode – kojim ovde na Kosmetu živimo?!

Opširnije: SPo8KMII_164

SPo8BGIV_439

Valjalo je o tome pre razmišljati

ocena odličan petBio je letnji raspust i ja sam ga provodio u Starčevu, kod babe. Subota, oko podne, došli su moji drugovi da me zovu da igramo fudbal. Hteli smo da igramo na pravom travnatom terenu, ali se tamo igrala utakmica, pa smo otišli na betonski, neravan i pun kamenčića. Bilo je lepo i zabavno.

Opširnije: SPo8BGIV_439

Još članaka...

Vi ste ovde: Home Zbirka radova Osnovna Za 8. razred Ne nosi se u sećanju samo ono što život krasi