Pismeni zadaci

SPo8KŽII_206

Ovo je moj svet

ocena odličan pet„Koncert Santane u Beogradu. Kartu možete kupiti i putem interneta. Cena karte pet hiljada dinara.“ Tako je, jedne večeri, čitala moja majka u novinama, uz komentar, da bi rado slušala Santanu. Ovo se dogodilo pre dva-tri meseca i ne znam zašto sam se sada toga setila.

Opširnije: SPo8KŽII_206

SPo8KŽII_205

Ovo je moj svet

ocena odličan petUčenje, škola, pauza, trening... Škola, učenje, izlazak, trening... Škola, trening, druženje, porodica... Svaki dan pomalo liči na prethodni.

Opširnije: SPo8KŽII_205

SPo8BGI_488

Slušajući muziku, setio sam se

ocena vrlo dobar četiriMuzika je divna i čudna stvar. Melodija može da povede na duboko razmišljanje. Klasična muzika, rani rok i moderni pop su moji omiljeni muzički pravci.

Opširnije: SPo8BGI_488

SPo8BGI_489

Slušajući muziku, setila sam se ...

ocena odličan petMuzika je sastavni deo mog života, mnoge pesme me podsećaju na događaje koji su mi se desili. Ali postoji jedna ''moja'' pesma, ''Moje maleno'' i podseća me na bivšeg dečka i lepe trenutke koje sam provela sa njim. Kada smo bili zajedno, uvek bi mi pevao tu pesmu. Zvao bi me i kazao stihove:

Opširnije: SPo8BGI_489

SPo8BGI_451

Svi su me pažljivo slušali

ocena vrlo dobar četiriPostoje razni načini da navedeš nekog da te sluša. Prvo, to što pričaš mora biti zanimljivo za slušaoce. Drugo, ne smeš imati tremu i treće, najvažnije, moraš lepo govoriti, bez mucanja i nepotrebnih pauza. Ja sam, priznajem, loš govornik i veliki tremaroš, uglavnom sam ćutljiv. Ali jednog govora se dobro sećam.

Opširnije: SPo8BGI_451

Vi ste ovde: Home Zbirka radova Osnovna Za 8. razred Ovo je moj svet