Pismeni zadaci

SPsIZVI_278

Prvi utisci o mojoj srednjoj školi...

ocena vrlo dobar četiriPa na tu temu ima dosta toga reći. Pre nego što sam je upisao slušao sam razne komentare o mojoj budućoj školi, počevši od toga da je najgora škola u Republici Srpskoj, da se samo tu upisuju loši učenici. Jednostavno rečeno! Teksas u malom.

Opširnije: SPsIZVI_278

SPsIZVI_277

Prvi utisci u novoj sredini

ocena vrlo dobar četiriKako sam rastao i prelazio u više razrede počelo mi je sve češće da se postavlja pitanja „Šta ću upisati kad završim osmi razred“? Prvo što mi je palo na pamet bilo je to da se upišem u najbližu školu. Pošto sam bio odličan đak nastavnici i drugovi su mi savetovali da upišem medicinsku ili ekonomsku u Loznici jer su se tu upisivali odlični đaci, a i škola je bila na dobrom glasu. Ali mene nije zanimala medicinska ili ekonomska, već nešto u vezi sa računarima. Najbliža škola koja je imala smer Tehničar računarstva bila je TŠC Zvornik u Karakaju.

Opširnije: SPsIZVI_277

SPsIKŽI_107

U novoj sredini

ocena odličan petLeto se lagano bliži kraju, sunčevi zraci postaju sve kraći, a noći hladnije. Moje misli o bezbrižnom i lagodnom detinjstvu prekidaju misli o početku predstojeće školske godine. Nova sredina, novi grad, nova škola, novo društvo... Sa zebnjom u srcu razmišljam kako ću se uklopiti u nove okvire tokom nastavka školovanja.

Opširnije: SPsIKŽI_107

SPsIKŽI_110

U novoj školi

ocena odličan petIskreno, bojala sam se kako će mi biti u novoj školi... A sve je ispalo mnogo bolje od onog kako sam zamišljala.

Opširnije: SPsIKŽI_110

Vi ste ovde: Home Zbirka radova Srednja Za I razred U novoj sredini