Pismeni zadaci

SPsIKŽIII_122

Ljubavna uspomena

ocena odličan petLjubav, reč koja se lako piše, a teško razume... Nekom znači sve, a nekom ništa. Lekcija koju svi uče, a niko je ne zna. Lekcija koja se uči čitavog života, a nikada se ne nauči. Ljubav je reč koja zvuči jednostavno, a tako je komplikovana, reč koja nekome nije dovoljna.

Opširnije: SPsIKŽIII_122

SPsIINSI_140

Volim, ne volim, zašto?

ocena odličan pet„Ime i broj“, pitala me je, dok sam ulazio u sobu. To je bila uska prostorija, sa samo jednim malim prozorom, koji je blago osvetljavao sobu popodnevnim suncem.

„Četrdeset i pet, Vladimir Petrov“, iako je bilo prilično mračno, osećao sam se kao da me neka jaka neonska svetlost zaslepljuje.

Opširnije: SPsIINSI_140

SPsIIBLI_362

Ljubomora

ocena odličan petŽene kao žene dosta se razlikuju od muškaraca, tako i po stepenu ljubomore. Za nas, muški rod, većinom se zna da smo ljubomorni s razlogom. Tačnije, mi smo ljubomorni na naše rivale u ljubavi koji pokušavaju da pridobiju naklonost naše partnerke. To je sve u redu dok se ne prelazi granica kada dolazi do fizičkih sukoba i raznih svađa.

Opširnije: SPsIIBLI_362

SPsIIKŽI_127

Ljubav je lepa samo dok se čeka

ocena odličan petHodajući životnim stazama čovek nailazi na razna iskušenja. Neka zaobiđe, a preko nekih pređe sagnutim koracima i dočeka se na noge. Ipak, neke od njih ne može tako lako prevazići, uprkos svim naporima volje i moći.

Opširnije: SPsIIKŽI_127

Vi ste ovde: Home Zbirka radova Srednja Za II razred Ljubavne teme