Pismeni zadaci

SPsIKŽIII_122

Ljubavna uspomena

ocena odličan petLjubav, reč koja se lako piše, a teško razume... Nekom znači sve, a nekom ništa. Lekcija koju svi uče, a niko je ne zna. Lekcija koja se uči čitavog života, a nikada se ne nauči. Ljubav je reč koja zvuči jednostavno, a tako je komplikovana, reč koja nekome nije dovoljna.

Ponekada, kada legnem u krevet i setim se nas, suza iz oka lagano počinje da klizi. Opet se vraćaju svi oni trenuci provedeni sa tobom. Dani koji su bili srećni bez ikakvih nesuglasica i ružnih reči. Od njih je ostala samo uspomena. Uspomena na tebe i mene, uspomena na nas.

Jer prah koji se te večeri rasuo bio je prah našeg rastanka. Niko nije znao koliko sam te volela tada, koliko te volim i sada…

Zar ćeš me posle svega, svega onoga što smo zajedno prošli, tajni koje smo delili i koje smo samo mi znali, odbaciti? Baciti u vodu kao neki papir koji je ispisan raznim slovima? Dragi moj, to nije bilo samo parče papira, a ako ti tako misliš onda mi je žao tebe, a i sebe. Jer za mene je to bilo sve, a za tebe ništa.

Vi ste ovde: Home Zbirka radova Srednja Za II razred Ljubavne teme SPsIKŽIII_122