Pismeni zadaci

SPsIVZRIII_340

Da ljubav ne bude samo reč

ocena odličan pet„Važi, dušo, dolazim po tebe u 9. Volim te puno!”

Upravo čitam poruku, koju mi je poslao Ivan, moj dečko. Kraj mene je moja najbolja drugarica Adrijana, koja se smeje Ivanovoj poruci. Družimo se veoma dugo i mnogo toga smo prošle zajedno, od prvih ljubavi, izlazaka, svađa, do uvek zanimljivih ekskurzija.

Opširnije: SPsIVZRIII_340

SPsIVBLI_360

Ostanak

ocena odličan petSjedio je na obali rijeke dok je ona tekla neumorno, glatko dajući odraz poput ogledala. Granje se savilo nad glavom njegovom kao da ga je držalo i štitilo od neprobojne šake života i misterije sanjive doline na kojoj je sjedio.

Opširnije: SPsIVBLI_360

SPsIIIZVII_280

Ljubav je

ocena odličan petNada i svetlost su jedan od pravih nečina da čovek opstane u ovom svetu surovosti, i da pri tome ne ostane na gubitku !!!

Bez obzira na to kije smo vere i nacionalnosti mi moramo menjati mesta, ljude, pronalaziti nove prijatelje … Traba da nosimo svežinu života koja predstavlja osnovni motiv života, a to je ljubav !!!

Opširnije: SPsIIIZVII_280

SPsIPŽOIV_272

Početak kraja

ocena odličan petSećam se, sećam se svega.... Dan je bio mračan, prljav i hladan, vazduh je na sebe obukao težinu ljudske sudbine. Znala sam da su takvi dani sami po sebi predodređeni za donošenje teških odluka... Sedela sam u dnevnom boravku svog stana, gledala kapljice kiše kako liju niz prozor. Tako čiste, svetlucave, padale su na zemlju velikom brzinom, a onda su se usled siline udara jednostavno raspršile, nestale, kao da nikada nisu postojale...

Opširnije: SPsIPŽOIV_272

SPsIIIZVII_279

Samo ljubav

ocena odličan petLjubav . . . to je najljepša stvar u našim životima, nebitno kada se dogodila, ona je prirodna, ali u isto vreme i neobjašljiva, neočekivana i iznenadna.

Opširnije: SPsIIIZVII_279

Vi ste ovde: Home Zbirka radova Srednja Za III razred Moje misli i osećanja